Νέες τιμές Black Friday!

προλάβετε διαθεσιμότητα με έκπτωση

Νέα προϊόντα ❯❯❯         έως 50% ❯❯❯
×

COVID-19

Δεύτερος γύρος καραντίνας - Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά

Κάντε ασφαλείς online αγορές από το σπίτι με δωρεάν αποστολή άνω των 60€, δωρεάν αντικαταβολή και τώρα με μειωμένο κόστος αποστολής στα 3€ για μικρότερες από 60€ παραγγελίες. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις για να εγγυηθούμε ότι το eshop μας δεν έχει πρόβλημα στην παράδοση προϊόντων. Ο τρέχων χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και 1 εργάσιμη προς τα μεγάλα αστικά κέντρα. Προσπαθούμε όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων να είναι ενημερωμένες.
Δείτε εδώ πως να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά μια παραγγελία

Ασφάλεια στο κατάστημα και στην αποθήκη μας
Το προσωπικό μας τηρεί συνεχώς και υποχρεωτικά όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και κατά την συσκευασία των παραγγελιών. Το κατάστημα απολυμαίνεται καθημερινά.

Προτεινόμενος τρόπος πληρωμής
Για την ασφάλεια όλων είναι προτιμότερο να μειωθεί η χρήση μετρητών και προτείνουμε να πληρώνετε με κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή paypal.

Μήνυμα της συνεργαζόμενης courier
Η Γενική Ταχυδρομική με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες της λαμβάνει κάθε μέτρο ώστε σε αυτή την πρωτόγνωρα δύσκολη συγκυρία να συνεχίσει την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα κάθε προτεινόμενο από τις αρμόδιες υπηρεσίες μέτρο, ώστε να διαφυλάσσεται η δημόσια υγεία και η υγεία των εργαζομένων.
Ειδικά οι εργαζόμενοι στην διανομή πακέτων καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραδώσουν όλες τις αποστολές έγκαιρα και με ασφάλεια στην πόρτα του παραλήπτη,ενώ έχουν σαφείς οδηγίες για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, όπως αυτές υποδεικνύονται αρμοδίως, για τη χρήση μέσων προφύλαξης και για την κατά περίπτωση διευκόλυνση της παράδοσης πακέτων ακόμα και χωρίς υπογραφή του παραλήπτη αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη πιστοποίησης της παράδοσης. Αυτή η πρόβλεψη – οδηγία έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην εποπτεύουσα αρχή [ΕΕΤΤ].


άτοκες δόσεις

ακόμη και από 60€

Επιλέξτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και επωφεληθείτε από τις 2 άτοκες δόσεις ακόμη και από 60€ - με πρώτη δόση ένα μήνα μετά την αγορά σας!

100% ασφαλείς αγορές

×

100% ασφαλείς αγορές

μόνο γνήσια προϊόντα!

1. Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά.

2. Οι αγορές σας είναι 100% ασφαλείς

3. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα εμπιστευτικά και σε καμία περίπτωση δεν προωθούνται σε τρίτους (δείτε τα δικαιώματά σας εδώ http://www.dpa.gr).

αθλητικό κατάστημα

×

αθλητικό κατάστημα

από το 1974

...διαδικτυακά από 2014

δωρεάν αποστολή

×

δωρεάν αποστολή

για παραγγελίες από 60 €

 

Κόστος αποστολής
-ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες πάνω από 60€
-3€ για παραγγελίες κάτω από 60€

Δωρεάν αντικαταβολή
-ΔΩΡΕΑΝ με πιστωτική κάρτα, paypal
ή τραπεζική κατάθεση

 

 

×

Δωρεάν αποστολή από 60€

για μικρότερες παραγγελίες 3€

-δωρεάν αντικαταβολή 

-για παραγγελίες κάτω των 60€, το κόστος αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα (επίσης δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή)

Μόνο αυθεντικά προϊόντα!

×

Μόνο αυθεντικά προϊόντα!

100% ασφαλείς αγορές

1. Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά.

2. Οι αγορές σας είναι 100% ασφαλείς

3. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα εμπιστευτικά και σε καμμία περίπτωση δεν προωθούνται σε τρίτους (δείτε τα δικαιώματά σας εδώ http://www.dpa.gr).

Άτοκες δόσεις

×

Άτοκες δόσεις

ακόμη και από 60€

Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες - μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον και έχετε την επιλογή άτοκων δόσεων για παραγγελίες άνω των 60€. Υποστηρίζονται οι κάρτες: visa, mastercard,maestro 

( μόνο σε πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζουν δόσεις)

 

×